Corona (COVID -19)

Beste gasten,

Langs deze weg willen wij u graag informeren over wat het Corona virus (COVID-19) betekent voor de dagelijkse gang van zaken in het Amsterdam Beach Hotel. Wij nemen de nodige maatregelen om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en ervoor te zorgen dat het virus zich niet nog meer verspreidt. Om dit te kunnen bewerkstelligen volgen wij nauwgezet de door de RIVM aangegeven maatregelen.

De receptie is voorzien van een plexiglas scherm.

Wij vragen u alleen met pinpas of creditcard te betalen.

Ook vragen wij uw medewerking buiten het hotel. Op het strand en boulevard is voldoende ruimte. Op straat en in de winkels geldt de 1.5 meter-maatregel. Volg de aanwijzingen op.
 

Hygiëne

Om de noodzakelijke afstand tussen gasten en medewerkers te waarborgen zal uw kamer alleen worden schoongemaakt wanneer er geen gasten in de kamer zijn;

De algemene ruimtes ruimtes en in het bijzonder de onderdelen die frequent met de handen worden aangeraakt (trapleuningen, deurkrukken, lichtschakelaars etc.), worden regelmatig gedesinfecteerd. Het schoonmaakpersoneel werkt waar nodig met handschoenen en professionele schoonmaakmiddelen.


Legionella

Wij nemen de nodige maatregelen om legionella-besmetting te voorkomen in tijden van een lage bezetting van onze kamers.
 

Ontbijt

Er worden verschillende tijdslots voor het ontbijt aangehouden, om ervoor te zorgen dat er zich niet teveel mensen op een bepaald tijdstip in het restaurant bevinden. Bij check-in kunt u aangeven welke tijd uw voorkeur heeft. Is het desbetreffende tijdslot al vol dan kiest u een andere tijd.
 

Personeel

Onze  medewerkers zijn geïnstrueerd bovenstaande maatregelen te handhaven. Er zal geen fysiek contact zijn met de gasten en hun eigendommen. Wij vragen u de 1.5 meter afstand  te alle tijden aan te houden.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking.