Zandvoort: de duinen, het strand en de gezelligheid van een dorp

Voor de gezelligheid van het dorp hoef je niet lang te zoeken. Om de hoek van het hotel loop je zo de winkelstraat in. De vele boetiekjes, de gezellige barretjes en het romantische dorpsplein met het schattige prieeltje nodigen uit tot een gezellig middagje in het dorp. Zandvoort heeft een grote diversiteit aan restaurants, op het strand en in het dorp. Voor zowel de snelle hap als een luxe diner zit je hier altijd goed.

Op loopafstand van het hotel ligt het treinstation en ben je binnen een halfuur in het gezellige Haarlem, het bruisende Amsterdam of de kaasstad Alkmaar. Ook het busstation is vanaf het hotel heel goed bereikbaar. Denk aan het strand van Bloemendaal of met het OV naar studentenstad Leiden of politiek Den Haag.

Tegenover het hotel zit het Holland Casino, waar hopelijk het geluk je toelacht. Met een bezoekje aan het Zandvoorts museum leer je alles over het culturele erfgoed van Zandvoort. Ook het juttersmuseum van het stranddorp geeft een uniek kijkje in de geheimen van de zee. Wat niet overgeslagen mag worden is het circuit van Zandvoort. Aanschouw de racemonsters of waag jezelf aan een ritje over het snelle asfalt.

De natuur van Zandvoort biedt veel meer dan alleen het strand. Loop voor een wandeling eens de duinen in en spot een van de vele herten, ga op zoek naar de sluwe vos of aanschouw de spelende konijntjes.

Kom je er niet uit of heb je advies nodig, vraag het dan aan de receptie. Zij helpen je graag op weg.