Algemene Voorwaarden

Service omschrijving

Deze website wordt geëxploiteerd door SUMI B.V. Het doel van deze website is om onze gebruikers de mogelijkheid te geven om een impressie van het Amsterdam Beach Hotel te krijgen en om onze hotel accommodatie online te kunnen boeken. Hoewel we ons uiterste best doen om te zorgen dat alle op deze website beschikbare informatie accuraat is, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie compleet en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk gehouden worden voor ontbrekende of niet gestuurde informatie.

Privacy

Het Amsterdam Beach Hotel gebruikt hoge ethische normen en respecteert uw privacy. Wij zullen uw persoonlijke informatie onder geen enkele omstandigheid aan derde partijen geven. Voor verdere informatie, verwijzen wij u naar ons privacy beleid.

Credit card garantie

Het Amsterdam Beach Hotel heeft credit card details nodig om uw reservering te kunnen garanderen. De credit card die u gebruikt moet van u zelf zijn of moet wettelijk geautoriseerd zijn door de eigenaar. Uw credit card informatie wordt direct naar het Amsterdam Beach Hotel gestuurd. Als u een reservering maakt, sluit u automatisch een overeenkomst af met het Amsterdam Beach Hotel. Wij zullen uw credit card niet belasten, daar u voor uw verblijf kunt betalen tijdens check-in bij het hotel. Dit geldt niet voor een niet restitueerbare reservering. Bij dit type reservering wordt uw credit card direct na het maken van de reservering belast. De in deze website genoemde tarieven zijn altijd per kamer per nacht inclusief ontbijt en B.T.W. en exclusief € 3,30 p.p. stadsbelasting, tenzij anders vermeld.
U bent ervan verzekerd dat wij onze verantwoordelijkheid t.a.v. uw credit card informatie zeer serieus nemen. Wij gebruiken de industrie standaard "Secure Socket Layer (SSL)" technologie om uw credit card details te coderen. Daardoor kunnen wij garanderen, dat elke gemaakte transactie 100% veilig is en wij zullen i.g.v. misbruik te wijten aan het Amsterdam Beach Hotel de eerste € 50,00 vergoeden. Het credit card bedrijf is verplicht om het resterende deel te betalen.

Annulering

Volgt u s.v.p. de instructies in het menu "Annuleren" van deze website in het geval dat u uw verblijf moet annuleren voor een geboekte kamer met een flexibel tarief. Let op: dit annuleringsbeleid geldt niet als u een kamer geboekt heeft met een niet restitueerbaar tarief. Als u annuleert binnen het annuleringsbeleid van het hotel, is de annulering kosteloos. Wij raden u aan om het annuleringsbeleid van het hotel zorgvuldig te lezen:
Annuleringsbeleid: annuleren zonder kosten is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Let u s.v.p. op dat de dag van aankomst start om 0.00 uur locale tijd. In het geval van No Show of late annulering, zal de eerste nacht belast worden. Het hotel houdt uw kamerreservering vast tot 7:00 uur op de dag na uw geplande aankomst.

Disclaimer

De Amsterdam Beach Hotel website is met de grootst mogelijke zorg gecompileerd. Het Amsterdam Beach Hotel kan informatie over het hotel, zoals prijzen en beschikbaarheid, elk moment veranderen. We kunnen derhalve niet garanderen, dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de verstrekte informatie. U dient altijd de verstrekte informatie te controleren, voordat u handelt o.b.v. de before acting on the basis of the supplied information.

Unless stated otherwise, the copyright of the material on this website is copyright of the Amsterdam Beach Hotel. The site is for your personal and non-commercial use. It is prohibited to modify, change, copy, reproduce, transmit, sell and publish any content, artwork or services from this website.

SUMI B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Nederlands recht is van toepassing op onze diensten.

Herzien: 1 October 2013