Reviews

Write your review

* obligatory field

Read reviews

Deze zomer een paar dagen heerlijk genoten in het Amsterdam Beach Hotel. We hadden een mooie en schone kamer met een prachtig uitzicht. Het personeel is erg vriendelijk en is milieuvriendelijk bezig w.b. de handdoeken. Helemaal top! Hotel ligt vlakbij strand, winkels en station. Wij komen graag nog eens terug.

fam Stek, Zwolle

Het Amsterdam Beach Hotel is ons erg goed bevallen. Super vriendelijk en gastvrij personeel. We hebben genoten van de Zuid-Afrikaanse bbq in het restaurant. Dit is zeker een aanrader! De locatie van het hotel is ook fantastisch. Je bent zo op het strand en de winkelstraat is om de hoek. De kamers waren schoon en comfortabel ingericht.Kortom; wij hebben een heerlijk verblijf gehad en we raden dit hotel dan ook zeer zeker aan.

G. Visser, Roermond

Hotel Amsterdam Beach ist ein fantastisches Familienhotel. Anständige Zimmer, gutes Lage. Das Personal ist sehr kundenfreundlich und nichts ist ihnen zu viel. Frühstück und Abendessen waren prima. An der Rezeption wurden wir auch gut und freundlich bedient. Wir werden auf jeden Fall noch mal hinfahren

Emelie Schulz, Düsseldorf